fbpx

Toyota Constanta

 

Evidentiaza-te la volanul Noului Toyota C-HR

Descopera Noul Toyota C-HR

Noua generatie Toyota C-HR impresioneaza prin design-ul spectaculos, dar si prin imbunatatirile tehnologice menite sa faca experienta la volan mai placuta. Dotat cu sistemul Toyota Hybrid de generatia a cincea, Noul Toyota C-HR iti ofera libertatea de a alege dintre un motor mai puternic, 2.0 HEV cu 199 CP sau eficienta, cu motorul 1.8 HEV. In plus, habitaclul a fost regandit pentru un confort sporit. Display-ul de 12.3 inchi iti ofera informatii despre calatorie, nivelul de incarcare al bateriei, dar si sfaturi in timp real pentru a conduce masina cat mai eficient.

Design captivant

c-hr NOU

Design-ul spectaculos al modelului este evidentiat de manerele specifice segmentului premium, care accentueaza liniile fluide si subliniaza stilul coupe cu o statura puternica de SUV.

Calatorii de neuitat

C-HR 3

Noul Toyota C-HR iti ofera posibilitatea de a-ti exprima personalitatea prin iluminatul ambiental de la interior, ce dispune de 64 de culori si 14 teme predefinite. In plus, dispune si de plafon panoramic, pentru ca cei din spate sa poata admira peisajele spectaculoase.

Toyota T-Mate 

800x600 C-HR 2

La volanul Toyota C-HR conduci linistit, gratie suitei de sisteme de siguranta concepute pentru a te sprijini in situatiile dificile din trafic. Impreuna cu Toyota T-Mate ai parte de calatorii in siguranta, indiferent daca conduci pe autostrada sau in oras.

Cere oferta pentru Noul Toyota C-HR